fbpx

DRAGUT POINT NORTH HOTEL

  • DRAGUT POINT NORTH HOTEL

DRAGUT POINT NORTH HOTEL

Smešten na samom šetalištu regije Turgutreis, uz koje se prostire gradska plaža. Hotel poseduje svoju privatnu šljunkovitu plažu, gde se nalaze ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.

DRAGUT POINT NORTH HOTEL

Lokacija

Smešten na samom šetalištu regije Turgutreis, uz koje se prostire gradska plaža. Hotel poseduje svoju privatnu šljunkovitu plažu, gde se nalaze ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Od centra Turgutreisa je udaljen 2 km, od grada Bodruma 18 km, dok je od aerodroma Bodrum udaljen 50 km.

Sadržaj

Gostima je na raspolaganju glavni restoran, a la carte restoran, 2 bara, od kojih je jedan smešten u lobby-ju hotela dok se drugi bar nalazi u blizini bazena, spoljašnji bazen, bazen za decu, Takođe hotel poseduje i fitness centar,frizerski salon. Animacija je dostupna tokom dana kako za decu, tako i za odrasle.

Sobe

Svaka soba ima kupatilo (WC/tuš ili kadu), fen, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini frižider. Neke sobe imaju francuski balkon.

Usluga

All inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, užina, ručak, večera, kasna večera, alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor vise jela).

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Uvozna alkoholna pića, ceđeni sokovi, turska kafa, servis za pranje i peglanje veša, usluge fotografa i usluge lekara na poziv.

Spa & wellness

 Spa i wellness centar u čijem sastavu se nalazi tursko kupatilo, sauna, tretmani masaže i lepote.

DRAGUT POINT NORTH HOTEL