fbpx

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD HOLIDAY VILLAGE

  • CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD HOLIDAY VILLAGE

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD HOLIDAY VILLAGE

Nalazi se na 12 km od Manavgata, 15 km od Sidea, od aerodroma u Antaliji udaljen je 75 km. Hotel ima 680 soba od čega u klubu 341 standardnu i 74 duplex, i u hotelu 94 standardne i 47 duplex

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD HOLIDAY VILLAGE

Lokacija

Nalazi se na 12 km od Manavgata, 15 km od Sidea, od aerodroma u Antaliji udaljen je 75 km. Hotel ima 680 soba od čega u klubu 341 standardnu i 74 duplex, i u hotelu 94 standardne i 47 duplex. 

Sadržaj

Hotel sadrži: glavni restoran, 3 a la carte restorana koji se mogu posetiti maksimalno 2 puta za vreme boravka i rade od 19:00 do 21:30h uz rezervaciju, 8 barova, poslastičarnica, 3 otvorena bazena od kojih je jedan sa toboganima, 1unutrašnji bazen, 1 dečiji bazen, aqua park sa 14 tobogana, luna park, animacija, bežični internet u sobama i zajedničkim prostorijama, stoni tenis, 5 teniskih terena, odbojka, gimnastika, aerobik, step, gimnastika u vodi, odbojka na plaži, fudbal na plaži, boćanje, bilijar, tenis, stoni tenis, fitnes, streljaštvo, mini golf, košarkaški teren, sauna, tursko kupatilo, diskoteka, noćni programi.

Sobe

Hotel ima 680 soba od čega u klubu 341 standardnu i 74 duplex, i u hotelu 94 standardne i 47 duplex. Hotel ima glavnu zgradu i club deo, kao i poseban select deo kompleksa gde su smeštene luksuzne vile koje imaju sopstvene sadržaje i uslugu. U glavnoj zgradi i club delu postoje standardne (max 2+2 ili 3+1) i dupleks sobe (max 4+1). Sve sobe poseduju kupatilo, centralni klima uređaj, LCD TV, mini bar, set za čaj i kafu, balkon. 

Usluga

 All inclusive - "sve uključeno" – doručak, ručak, užine tokom dana, večera, kolači od 11:00-18:00h, sladoled od 16:00-18:00h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor više jela).

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva uvozna pića, pića u diskoteci i vitamin baru, ceđeni sokovi, room service, masaže, osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi sa i bez motora, stoni fudbal, nargile, play station, bilijar, igraonica, usluge doktora, internet, telefon, servis za pranje rublja, prodavnice.   

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD HOLIDAY VILLAGE

Aranžman
Period & Trajanje