fbpx

BARUT ARUM COLLECTION HOTEL

  • BARUT ARUM COLLECTION HOTEL

BARUT ARUM COLLECTION HOTEL

Udaljen je oko 3 km od centra Sidea, oko 60 km od aerodroma Antalija i oko 70 km do centra Antalije.

BARUT ARUM COLLECTION HOTEL

Lokacija

Udaljen je oko 3 km od centra Sidea, oko 60 km od aerodroma Antalija i oko 70 km do centra Antalije.

Sobe

Superior sobe su veličine oko 33m², sastoje se od jedne prostorije (francuski ležaj ili dva odvojena) i delom za sedenje.Sve Superior sobe imaju klima uređaj, kupatilo (kada ili tuš kabina), fen za kosu, bademantil i papuče,satelitsku TV, mini bar (svakodnevno se dopunjuje vodom, sokovima i pivom), ketler, set za kafu i čaj, sef, WiFi i balkon, nalaze se u glavnoj zgradi, mogu imati Land view i Sea Side View. Family sobe imaju površinu od 45 do 50m², nalaze se u glavnoj zgradi i sastoje se iz dve spavaće sobe odvojene kliznim vratima, u jednoj se nalazi francuski lešaj sa delom za sedenje, a u drugoj jedan singl krevet. Na balkonu ima set za sedenje.  

Plaža

Hotel poseduje svoju privatnu peskovitu plažu sa paviljonom i delom samo za odrasle.Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira se dodatno ne naplaćuje. Zbog kamenja u vodi preporučuje se obuća za plažu.

Usluga

Ultra All inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (sendviči), užine, kafa, kolači i sladoled u određeno vreme tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani uz neophodnu prethodnu rezervaciju. Gostima su na rapolagannu u glavnom restoranu Vegan, Vegatarian, Laktose i Gluten free meni, kao i Bary Star concept za uzrast (0-3 godine). 

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:  uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta po hotelskim pravilima,room servis, telefon,vodeni sportovi, bilijar, teren za tenis,masaže, tretmani, piling.

BARUT ARUM COLLECTION HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje